KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Voleybol | Bahçelievler 1 - 3 Bursaspor

16 Aralık 2012 | 19:24

2 yorum

4624 okunma

Bayan Voleybol takımımız, 3.Lig'in 7.haftasında deplasmanda Bahçelievler takımı ile karşı karşıya geldi.

İstanbul Hasan Doğan Spor Kompleksinde oynanan mücadeleye takımımız iyi başladı. Rakibin etkili servislerine hücumda cevap veren voleybolcularımız ilk seti 25-21 kazanmasını bildi.

İkinci set ise oldukça çekişmeli geçti. Her iki takımda karşılıklı sayılar ile mücadeleyi sürdürdüler. Setin son bölümünde ev sahibi ekip Bahçelievler üstünlüğü ele geçirdi ve bu seti 25-22 alarak skorda eşitliği sağladı.

Bursasporlu bayanlarımız 3.sette ise oyunun tamamen hakimi oldu ve bu seti farklı bir biçimde 25-13 kazanmasını başardı.

Bayanlarımız farklı kazandıkları 3.setin vermiş olduğu moralle 4.sete de iyi başladı. Dengeli giden setin ikinci bölümünde ağırlığını hissettiren oyuncularımız seti 25-20 maçı da 3-1 alarak 4.galibiyetini elde etmiş oldu.

Maçın ardından antrenörümüz Özlem Özkan yaptığı açıklamada kendileri açısından güzel bir maç olduğunu söyledi. Özkan, " Maça iyi başladık. Rakibimizin en büyük silahı etkili servisleriydi. Biz de bunun önlemini almıştık. Kızlarımız bugün hücumda ve savunmada iyi oynadılar. Maçı kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız İnegöl K.Gençlik maçına odaklanacağız" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • 16spor  
    18 Aralık 2012 | 02:09
    1.lige çıktıklarınıda görürüz .İnşallah
    • can  
    17 Aralık 2012 | 15:04
    helal size

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR